Ligging El Cielo en la Tierra

Villa El Cielo en la Tierra is hemelsbreed 4 kilometer van de kust gelegen op een hoogte van ongeveer 450 meter op de flanken van de Bentomiz tussen Algarrobo en Arenas. Ondanks dat er in de omgeving van de villa enkele andere woningen zijn gelegen is er volledige privacy. Dit komt door de unieke zuid georiënteerde ligging van de villa ten opzichte van de directe omgeving.

Onze villa is goed bereikbaar per (huur)auto. De bergweg via Algarrobo naar El Cielo en la Tierra is volledig verhard. De laatste kilometers van de betonweg zijn door de bijzondere ligging van ons huis voor de minder ervaren chauffeur soms een beetje avontuurlijk.
Na boeking en voor uw vertrek ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving.
Bovendien vangt onze Nederlandstalige beheerder u bij aankomst op bij de afrit van de snelweg om u de eerste maal voor te gaan naar de villa zodat u niet hoeft te zoeken. 

Wilt u ook het achterland in de bergen gaan verkennen dan kan het zijn dat u soms op wegen komt die, in tegenstelling wat wij in Nederland gewend zijn, nog niet volledig verhard zijn. In dat geval raden we u wel aan om een auto te huren met voldoende bodemvrijheid een terreinauto (4x4) is echter niet noodzakelijk.