View:
Derde slaapkamer
Derde slaapkamer De ruime derde slaapkamer, die voorzien is van een eigen entree, beschikt over een tweepersoons boxspring een royale inbouwkast en badkamer ensuite.
Tweede slaapkamer
Tweede slaapkamer De tweede slaapkamer is voorzien van twee één persoons boxsprings welke op verzoek zijn samen te voegen tot een tweepersoons bed van 160cm.
De eethoek
De eethoek De royale eethoek is voorzien van een lange tafel waar je met gemak met zes personen plaatsneemt.
Ronde woonkamer.
Ronde woonkamer. De grote ronde woonkamer beschikt over een royale zithoek voor 6 personen met grote hocker.
Badkamer ensuite.
Badkamer ensuite. De royale badkamer ensuite van de derde slaapkamer beschikt over een duoblok wc, een wastafelmeubel met grote spiegel en luxe massage douchehoek.
Ruime zithoek
Ruime zithoek De moderne ruime zithoek biedt plaats voor iedereen.
Doorzicht naar de woonkamer
Doorzicht naar de woonkamer Vanuit de open keuken met aparte bar kijk je door de eetkamer richting de woonkamer.
Eerste slaapkamer
Eerste slaapkamer De eerste slaapkamer is voorzien van een royaal boxspringbed en voorzien van een schuifpui die uitkomt op het grote terras aan het zwembad. Het uitzicht 's avonds is uniek !
Royale designkeuken.
Royale designkeuken. De strak vormgegeven zeer royale designkeuken is echt van alle gemakken en comfort voorzien. Alles is aanwezig voor de echte keukenprins of prinses.
Ruime badkamer met bubbelbad.
Ruime badkamer met bubbelbad. De ruime badkamer met apart toilet, wastafelmeubel met grote spiegel en whirlpool met stortdouche is gelegen tussen de eerste en tweede slaapkamer.