Aangepaste Voorwaarden Coronacrisis

Wij begrijpen dat door alle gebeurtenissen van de afgelopen maanden de behoefte is ontstaan om er lekker op uit te gaan.
Wellicht weerhoudt de onzekere situatie je ervan om een vakantie te boeken.
Om een stuk zekerheid te bieden hebben wij onze betalings- en annuleringsvoorwaarden tijdens deze uitzonderlijke periode aangepast. Ook voor iedereen die reeds bij ons geboekt heeft staat hieronder meer informatie.
Toch nog vragen ? Stuur ons gerust een bericht !

Door deze aanvulling hopen wij je gerust te stellen want je loopt geen financieel risico en je hebt de mogelijkheid om, wanneer reizen door nieuwe overheidsbeperkingen onmogelijk blijkt, je verblijf te verplaatsen.

Klik hieronder op het gewenste onderwerp voor meer informatie:

Ik heb een boeking of wil gaan boeken, hoe is de situatie nu ?
  • Reizen naar Spanje is per 21 juni jongstleden weer toegestaan. Ook alle vliegmaatschappijen hebben hun routes inmiddels hervat. Alle geboekte verblijven kunnen dan ook plaatsvinden.
  • Gelukkig is Andalusië in het algemeen en Axarquía in het bijzonder gespaard gebleven van een grote uitbraak van het Coronavirus. Het aantal besmettingen lag en ligt zelfs beduidend lager dan in Nederland.
  • De betaling van het restant van de huursom hebben we voorlopig opgeschort tot 14 dagen voor aankomst.
  • Indien je NU je boeking wilt annuleren dan is dit volgens de geldende Algemene Voorwaarden (zie bevestiging reservering).